کتاب «نظریه و نقد ادبی» اثر برگزیده جشنواره کتاب سال دانشگاهی شناخته شد

در بیست‌وششمین جشنواره کتاب سال دانشگاهی، دوره دو جلدی «نظریه و نقد ادبی؛ درسنامه‌ای میان‌رشته‌ای» به قلم حسین پاینده به عنوان اثر برگزیده در رشته زبان و ادبیات فارسی، شناخته شد.
کتاب «نظریه و نقد ادبی» اثر برگزیده جشنواره کتاب سال دانشگاهی شناخته شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در این مراسم که 25 آذرماه در دانشگاه تهران برگزار شد، از کتاب «نظریه و نقد ادبی؛ درسنامه‌ای میان‌رشته‌ای» نوشته حسین پاینده که توسط سازمان مطالعه و تدوین (سمت) منتشر شده است، تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، کورش فتحی واجارگاه معاون پژوهشی سازمان «سمت» نیز با اهدای لوح تقدیری به مؤلف این اثر، از وی قدردانی کرد.
گفتنی است کتاب «نظریه و نقد ادبی» تاکنون به عنوان اثر برگزیده در جشنواره‌ها و جوایز متعدد از جمله انجمن منتقدان و نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر، جایزه جلال آل احمد، کتاب سال دانشگاهی و سازمان «سمت» را به خود اختصاص داده است.

کلید واژه ها: حسین پاینده جشنواره کتاب سال دانشگاهی نظریه و نقد ادبی