یکشنبه ۲۸ آذر؛

«ذهن، خود و جامعه؛ از منظر یک جامعه‌شناس رفتارگرا» معرفی و بررسی می‌شود

نشست معرفی و بررسی کتاب «ذهن، خود و جامعه؛ از منظر یک جامعه‌شناس رفتارگرا» اثر جورج هربرت مید با ترجمه محمد صفار روز یکشنبه ۲۸ آذر برگزار می‌شود.
«ذهن، خود و جامعه؛ از منظر یک جامعه‌شناس رفتارگرا» معرفی و بررسی می‌شود

نشست معرفی و بررسی کتاب «ذهن، خود و جامعه؛ از منظر یک جامعه‌شناس رفتارگرا» اثر جورج هربرت مید با حضور مترجم کتاب محمد صفار، علیرضا محسنی تبریزی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و خانم نگار خزان پژوهشگر علوم اجتماعی برگزار می‌شود.

این نشست 28 آذر ماه از ساعت11 تا 13 از سوی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، خبرگزاری کتاب ایران، سرای اهل قلم و سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) برگزار می شود.
علاقه‌مندان می‌‌توانند از طریق اسکای روم (www.skyroom.online/ch/khaneketab/khaneketab68) یا آپارات خانه کتاب (khaneketab@) مراجعه کرده و از آن بهره‌مند شوند.

کلید واژه ها: نشست نشست علمی معرفی کتاب نقد و بررسی کتاب نشست نقد و بررسی