سرپرست جدید معاونت اجرایی «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست معاونت اجرایی این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست جدید معاونت اجرایی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، رئیس سازمان «سمت» حجت‌الاسلام محمد ذبیحی، با صدور حکمی رضا عبدالرسولی را به عنوان سرپرست معاونت اجرایی سازمان «سمت» منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی ریاست سازمان آمده است:

«برادر ارجمند جناب آقای دکتر رضا عبدالرسولی
با سلام و دعای خیر نظر به اتمام ماموریت جناب آقای دکتر محمد آریامنش از دانشگاه پیام نور، به موجب این ابلاغ و با توجه به شایستگی های فردی و برخورداری از تجارب ارزنده و با رعایت تبصره (1) ماده (۸۵) آئین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی سازمان، جنابعالی را به سمت سرپرست معاونت اجرایی سازمان سمت منصوب می نمایم. امید است با شناختی که از جنابعالی دارم با سعه صدر و تلاش مستمر و هماهنگی و همکاری و بهره گیری از نظرات معاونین و مدیران محترم سازمان با استفاده از سایر امکانات و ظرفیت های دیگر دستگاه ها از عهده این مسئولیت خطیر به خوبی برآیید. آرزومندم در راستای امور محوله و پیشگیری از توقف امور در این شرایط حساس موفق و سربلند باشید. توفیق روز افزون جنابعالی را از درگاه خدای سبحان خواستارم.»

کلید واژه ها: انتصابات