تصحیح متون: اصول و منابع

مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۷۸۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

این کتاب به آموزش شیوه‌ها و قواعد تصحیح متون اختصاص یافته است. مخاطب اصلی کتاب افرادی هستند که تجربه‌ای در تصحیح متون ندارند؛ با این حال، بسیاری از مباحث مطرح‌شده در کتاب برای افراد آشنا با موضوع هم سودمند است. در کنار اشاره به اصول و قواعد تصحیح، هر جا ضرورت داشته، به شناسایی منابع مرتبط با موضوع پرداخته شده، تا خوانندگان بتوانند با مراجعه به این منابع، نیازهای پژوهشی خود را برآورده سازند و ضمناً از هر منبع، به منابع دیگر رهنمون شوند. به همین دلیل، «مرجع‌شناسی تصحیح متون» از مهم‌ترین مواردی است که در این کتاب بررسی شده است. برخلاف بسیاری از منابع آموزشی که بخش عمده‌ای از آنها به توصیف جنبه‌های نظری تصحیح اختصاص یافته، در این کتاب کوشش شده است تا در کنار جنبه‌های نظری، به جنبه‌های عملی نیز به اندازه کافی توجه شود.

دیباچه

آشنایی با نسخه های خطی
پیشینه تصحیح در ادوار کهن
آگاهی های مقدماتی برای تصحیح
معیارهای گزینش متن برای تصحیح
اهمیت آشنایی کافی با مباحث زبانی و رسم الخطی در تصحیح متون
مفهوم کلی تصحیح و قواعد عمومی آن
بخش های شش گانه برای چاپ متونِ تصحیح شده
فهارس و منابع کتاب شناسی
مرجع شناسی تصحیح متون

کتابنامه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی به عنوان منبع اصلی برای درس «کارگاه تصحیح نسخه‌های خطی» در مقطع کارشناسی به ارزش 2 واحد و دروس مشابه در سایر رشته‌ها تدوین شده است. امید است که علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: