تحول معرفت‌شناختی فضای مجازی

مرحله تولید : جدید
قیمت : ۴۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

در کتاب حاضر تحول معرفت‌شناختی در فضای مجازی در نگاهی 360 درجه واکاوی شده است. برخی از قطاع‌های پیدا و پنهان این محیط معرفت‌شناختی بدین قرار است: فراشناخت، انگاره، طرح مفهومی، معرفت، صدق، باور، توجیه، جهان کلمات، معرفت‌شناسی فردی / معرفت‌شناسی اجتماعی، فرایندهای معرفت‌زا، فرایندهای باورساز، مقاصد معرفتی، مسئولیت معرفتی، تحلیل معرفتی، مرجعیت معرفتی، بیگانگی معرفتی، و تمایز ذهن خلاق / ذهن ثبت‌کننده. نویسنده در این کتاب به واکاوی تحولات معرفت‌شناختی در محیط 360 درجه بسنده نکرده و راهکارهای فردی و نهادی مرتبط با تحولات مذکور را ارائه کرده است که راهکارهای نهادی ناظر به سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی سازمان‌ها و نهادها در فضای مجازی است.

فصل اول: تحول در ذهن
فصل دوم: تحول در «می‌‌دانم»
فصل سوم: تحول در فرایند‌‌های معرفتی
فصل چهارم: تحول در تحلیل معرفتی

فهرست منابع

کتاب حاضر به عنوان منبع مبنایی در حوزه فلسفه فضای مجازی تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: