تقدیر از دو استاد پیشکسوت رشته مشاوره در ایران

مراسم بزرگداشت دو استاد پیشکسوت مشاوره ایران و از مؤلفان و اساتید همکار سازمان «سمت»، روز گذشته ۱۲ آبان‌ماه برگزار شد.
تقدیر از دو استاد پیشکسوت رشته مشاوره در ایران

به گزارش روابط عمومی «سمت»، به پاس قدردانی از زحمات دو استاد پیشکسوت عرصه مشاوره و از مؤلفان و اساتید همکار سازمان «سمت»، رحمت‌الله نورانی پور و سید مهدی حسینی بیرجندی، مراسم نکوداشت ایشان با همراهی دانشجویان و اساتید مشاوره، برگزار شد.
در این مراسم که توسط انجمن مشاوره ایران تدارک دیده شده بود، مهدی زارع بهرام‌آبادی، دبیر علمی گروه روانشناسی سازمان «سمت» و عضو انجمن مشاوره ایران، به نمایندگی از سازمان مطالعه و تدوین‌ (سمت)، از این دو استاد پیشکسوت، با اهدای لوح و هدایایی، قدردانی کرد.
گفتنی است رحمت‌الله نورانی‌پور متولد ۱۳۲۰، دارای مدرک دکترای تخصصی راهنمایی و مشاوره از آمریکا، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی، مدرس دروس مشاوره در دانشگاه‌ها، بنیانگذار مراکز خدمات مشاوره‌ای دانشگاه‌ها و عضو هیئت مدیره انجمن مشاوره ایران بوده و همچنین دارای مقالات متعدد است. سید مهدی حسینی بیرجندی متولد سال 1313 شهرستان بیرجند، 34 سال سابقه تدریس در دانشگاه‌های تهران، تربیت معلم، شهید بهشتی، علامه طباطبائی، الزهرا و دانشگاه آزاد اسلامی داشته و از اعضای انجمن بین‌المللی راهنمایی تحصیلی و شغلی، انجمن رواشناسی ایران، انجمن مشاوره ایران، انجمن هیئت مدیره مشاوره ایران و رئیس گروه خانواده انجمن مشاوره ایران است.

کلید واژه ها: انجمن مشاوره سازمان سمت مهدی زارع بهرام آبادی سید مهدی حسینی بیرجندی رحمت‌الله نورانی‌پور