غلامعباس توسلی درگذشت

به گزارش روابط ‌عمومی «سمت»، استاد فاضل علوم اجتماعی و جامعه شناسی، دکتر غلامعباس توسلی، پس از تحمل یک دوره بیماری صبح روز پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۹ درگذشت.
غلامعباس توسلی درگذشت

دکتر توسلی متولد ۱۳۱۴ ، از نیمه دهه ۴۰  و به مدت پنج دهه در موسسه تحقیقات اجتماعی و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و سایر دانشگاهها به تدریس و آموزش و پژوهش اشتغال داشت، و آثار ارزشمندی نیز تالیف و ترجمه کرده‌اند.

وی در دوران پس از انقلاب نقش تعیین‌کننده ای در حفظ و تداوم و تثبیت رشته‌های علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی ایفا نمود و همچنین از موسسان و اولین رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران بوده است و نقش تعیین کننده‌ای در ایجاد و تثبیت جایگاه انجمن داشت.

از این استاد فرهیخته تاکنون چهار اثر به نام‌های:

نظریه‌هاى جامعه‌شناسى

مبانی جامعه‌شناسی

جامعه‌شناسى کار و شغل

نظریه‌های جامعه‌شناسی محض و کاربردی

توسط سازمان مطالعه و تدوین «سمت» به چاپ رسیده است.

شایسته یادآوری است که در مراسم اعطای هشتمین جایزه علمی استاد دکتر علیمحمد کاردان که در دی‌ماه ۱۳۹۶ در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار گردید، از مقام علمی دکتر غلامعباس توسلی تجلیل بعمل آمد، استاد فقید دکتر احمدی (طاب‌ثراه) لوح تقدیری به پاس خدمات علمی دکتر توسلی اعطا نمودند.

سازمان «سمت» ضایعه درگذشت این استاد دانشمند را به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌نماید.