اعلام آمادگی «سمت» برای همکاری با استادان علوم تربیتی دانشگاه تربیت مدرس

۰۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۳ کد : ۱۵ اخبار
مدیر گروه علوم تربیتی «سمت»، در نشست‌ فارغ‌التحصیلان علوم تربیتی دانشگاه تربیت مدرس، از ضرورت‌ همکاری استادان علوم تربیتی دانشگاه تربیت مدرس با گروه علوم تربیتی سازمان «سمت» گفت و بر جایگاه علوم تربیتی در کشور و راه‌های توسعه این رشته و تقویت برنامه‌های درسی رشته علوم تربیتی، تأکید کرد.
اعلام آمادگی «سمت» برای همکاری با استادان علوم تربیتی دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در گردهمایی فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس، نشست‌های ویژه گروه‌های آموزشی از جمله نشست فارغ‌التحصیلان گروه علوم تربیتی، برگزار شد.

در نشست فارغ‌التحصیلان گروه علوم تربیتی، سیدمهدی سجادی مدیر گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس و محمد آرمند عضو هیأت علمی و مدیر گروه علوم تربیتی سازمان مطالعه و تدوین (سمت)، به سخنرانی پرداختند.

آرمند با اشاره به اصالت و جایگاه سازمان «سمت»، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری‌های دوسویه، از ضرورت‌ همکاری گروه علوم تربیتی سازمان «سمت» و استادان علوم تربیتی دانشگاه تربیت مدرس گفت و بر جایگاه علوم تربیتی در کشور و راه‌های توسعه این رشته و تقویت برنامه‌های درسی رشته علوم تربیتی، تأکید کرد.

مدیر گروه علوم تربیتی سازمان «سمت»، همچنین درباره لزوم آسیب‌شناسی برنامه‌های درسی رشته علوم تربیتی و ضرورت تلاش برای اصلاح برنامه‌های آموزشی این رشته در جهت تأثیرگزاری و کارآمدی هرچه بیشتر آن، سخن گفت.

کلید واژه ها: علوم تربیتی