ذهن، خود و جامعه: از منظر یک جامعه‌شناس رفتارگرا

کد کتاب : ۲۴۳۲
نویسنده (ها) : جورج هربرت مید
George H. Mead
مترجم (ها) : دکتر محمّد صفّار ، با مقدمه و ویرایش علمی: دکتر علیرضا محسنی تبریزی
Mohammad Saffar , PhD
ناشر : سمت
دسته کتاب : کتاب‌ها
آخرین بروزرسانی : ۱۹ فروردین ۱۴۰۲
تاریخ انتشار : خرداد ۱۴۰۰
شابک : 978-600-02-2269-7
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۴۰۰
آخرین نوبت چاپ : ۱
نسخه الکترونیکی : دارد
تعداد صفحات : ۴۰۰
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

کتاب ذهن، خود و جامعه پس از وفات مید، اولین بار در سال 1934 به همت دانشجویانش به چاپ رسید. این کتاب بنیان نظریه تعامل‌گرایی نمادین شناخته می‌شود که از طریق رفتار و تعامل «خود» فرد با واقعیت، تحلیلی روان‌شناختی ارائه می‌دهد. مبنای بحث مید این است که رفتار اصولاً از طریق مواجهات و تجارب اجتماعی توسعه می‌یابد. مید را اصولاً باید یکی از برجسته‌ترین عملگرایان امریکایی تلقی کرد؛ اگرچه تأثیر شگرفی بر توسعه فلسفه اجتماعی برجای نهاد، در زمان حیات خود هیچ کتابی منتشر نکرد. همین امر موجب شده تا سلسله مباحثی که در کلاس درس مطرح کرده، و در مجموع کتاب ذهن، خود و جامعه را شکل می‌دهند، اهمیتی دو چندان یابد، چرا که آنها را باید سنتزی نادر از اندیشه‌های او به شمار آورد.

شرحی بر احوال و آثار مید
پیشگفتار

بخش اول: دیدگاه رفتارگرایی اجتماعی
بخش دوم: ذهن
بخش سوم: خود
بخش چهارم: جامعه

مقالات تکمیلی
کتاب‌شناسی مکتوبات جورج هربرت مید

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم اجتماعی در تمام مقاطع به عنوان اثری مبنایی ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: