مذهب پروتستان : پیدایش و اندیشه ها

مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۴۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

اندیشه اصلاح در دین از اندیشه‌های فراگیر بشریت است. کمتر دینی را سراغ داریم که به نوعی شاهد جریان‌های اصلاحی نبوده باشد. مسیحیت نیز از این قاعده مستثنا نیست. در قرن شانزدهم میلادی مارتین لوتر و به دنبال او افرادی چون کالون و تسوینگلی حرکتی را برای اصلاح مسیحیت آغاز کردند که بعدها مذهب پروتستان نام گرفت. لوتر و دیگر اصلاح‌گران معتقد بودند کلیسای کاتولیک و پاپ‌ها از مسیر حقیقی مسیح برای نجات انسان خارج شده‌اند؛ از این رو در پی اصلاح ساختار کلیسا و اعتقادات مسیحی و نیز احیای معنویت در کلیسا بودند. این حرکت اعتراضی در نهایت منجر به شکل‌گیری انشعابی مهم و ماندگار در تاریخ مسیحیت شد. البته نمی‌توان مذهب پروتستان را نسبت به سایر مذاهب مسیحیت اخلاقی‌تر و ایمانی‌تر دانست و آن را از انحرافاتی که مذهب کاتولیک را آلوده ساخته بود مبرا دانست؛ زیرا رهبران نخستین مذهب پروتستان بعد از اینکه بر کرسی قدرت تکیه زدند کمترین تحملی در برابر مخالفان خود نداشتند. کتاب «مذهب پروتستان، پیدایش و اندیشه‌ها» به بیان خاستگاه، تاریخچه، آموزه‌ها، شعائر، عرفان، اخلاق، نقش و جایگاه زنان در پروتستان، پروتستان در عصر حاضر، مقایسه و نقد و در پایان به تبیین اختلافات پروتستان با آیین‌های کاتولیک و ارتودکس می‌پردازد.

فصل اول: پیدایش مذهب پروتستان
فصل دوم: الهیات مذهب پروتستان
فصل سوم: مبانی الهیاتی مصلحان
فصل چهارم: آیین‏های مقدس در مذهب پروتستان
فصل پنجم: عرفان در مذهب پروتستان
فصل ششم: اخلاق در مذهب پروتستان
فصل هفتم: زن در مذهب پروتستان
فصل هشتم: مذهب پروتستان در عصر حاضر
فصل نهم: مهم‌ترین شخصیت‌های مذهب پروتستانی تا عصر حاضر
فصل دهم: مقایسه و نقد

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های ادیان و عرفان و ادیان ابراهیمی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع درسی دروس "مسیحیت"، "تاریخ مسیحیت و فرقه‌های آن و برای پژوهشگران، طلاب علوم دینی، اساتید و سایر علاقه‌مندان به مباحث ادیان، منبعی قابل اعتماد و مفید است.

ارسال با ایمیل: