شاهنامه (۲): شاخ سرو سایه‌فکن: برگزیده داستانهای فرود بیژن و منیژه و رستم و اسفندیار

Shahname: Branch of Shady Cypress

کد کتاب : ۱۹۱۳
نویسنده (ها) : مقدمه، انتخاب و توضیحات: دکتر سجاد آیدنلو
Sajjad Aydenloo , PhD
دسته کتاب : کتاب‌ها
آخرین بروزرسانی : ۰۹ آبان ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : آبان ۱۴۰۰
شابک : 978-600-02-0183-8
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۳۹۴
آخرین نوبت چاپ : ۷
نسخه الکترونیکی : دارد
تعداد صفحات : ۲۶۸
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۸۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

شاخِ سروِ سایه‌فکن برگزیده از سه داستان فرود، بیژن و منیژه و رستم و اسفندیار است که برای درس شاهنامه (2) مقطع کارشناسیِ رشته زبان و ادبیّات فارسی تألیف شده است. در این کتاب مقدّمه‌ای درباره سیر حماسه سَرایی/نویسی در تاریخ ادبیّات ایران و سپس بعضی از موضوعاتِ مهمّ مربوط به حماسه ملّی ایران آمده است و در بخش توضیحات به نکات نیازمند بحث متن اعمّ از معنای لغات و ترکیبات، گزارش مصراعها و ابیات، اشارات حماسی، اساطیری، آیینی، معرّفی شخصیّتهای روایات و پاره‌ای مسائل متن‌شناختی به استناد مهم‌ترین و معتبرترین منابع و با رعایت ایجاز مناسب برای کتابهای درسی، پرداخته شده است.

یادداشت آغازین

داستان فرود سیاوَخش
توضیحات داستان فرود سیاوخش
داستان بیژن و منیژه
توضیحات داستان بیژن و منیژه
داستان رستم و اسفندیار
توضیحات داستان رستم و اسفندیار

منابع
هر داستان با مقدمه شروع می‌شود.

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «شاهنامه (2)» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: