اصول بنیادی فیزیولوژی ورزشی (۲): سنجش عملکرد و موضوعات ویژه عملکرد فعالیت ورزشی

مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۴٬۰۹۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

اثر حاضر جلد دوم از ترجمه کتابی با عنوان Fundamental Principles of Exercise Physiology for Fitness, Performance, and Health به قلم رابرت آ رابرگز و اسکات اُ رابرتس است. این دو نویسنده، خود از اعضای فعال جامعه فیزیولوژیست‌های ورزشی امریکا (ASEP) هستند و معتقدند محتوای کتاب‌های فیزیولوژی ورزشی را باید به گونه‌ای تنظیم کرد که به دانشجویان کمک کند در آینده بتوانند فیزیولوژیست ورزشی حرفه‌ای شوند. نویسندگان این کتاب در ساختار ارائه شده در بخش‌بندی و فصل‌بندی کتاب نشان داده‌اند که ما به‌شدت به کتاب درسی خاصی نیاز داریم که راهبردهای جدید را در مسائل اصلی و بنیادی فیزیولوژی ورزشی ارائه کند؛ به گونه‌ای که اطلاعات دانشجویان را متناسب با شرایط قرن بیست‌ویکم گسترش دهد. بنابراین، از ویژگی‌های منحصر به فرد این اثر، ارائه سازگاری‌های کوتاه‌مدت و درازمدت با فعالیت‌های ورزشی بر اساس سازمان‌بندی جدید است. در هر فصل این کتاب،از ابزارهای آموزشی ویژه‌ای استفاده شده تا فرایند یادگیری افزایش یابد؛ این ابزارها عبارت‌اند از: هدف‌های فصل، واژگان کلیدی، کادرهای تعریفی، کادرهای ویژه، نشانی سایت‌های اطلاعاتی، خلاصه فصل، پرسش‌های آموزشی، پرسش‌های کاربردی، منابع و خواندنی‌های پیشنهادی. افزون بر این، واژه‌نامه جامعی در پایان کتاب درج شده است.

پیشگفتار

فصل سیزدهم: سنجش استقامت، ظرفیت بی‌هوازی، و قدرت
فصل چهاردهم: سنجش عملکرد ریوی
فصل پانزدهم: ارزیابی ترکیب بدن
فصل شانزدهم: آزمون ورزشی بالینی
فصل هفدهم: رشد، تکامل و فعالیت ورزشی
فصل هجدهم: فعالیت ورزشی و سالمندی
فصل نوزدهم: فعالیت ورزشی در محیطهای گوناگون
فصل بیستم: جنسیت و عملکرد ورزشی
فصل بیست و یکم: فعالیت ورزشی، کنترل وزن، سلامتی و بیماری

پیوستها

چاپ هفتم ویراست 2

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درسهای «فیزیولوژی ورزشی» و «فیزیولوژی ورزشی کاربردی» به ارزش هر درس 2 واحد ترجمه شده است. امید است سایر علاقه‌مندان به علوم ورزشی نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: