تاریخ اسلام در جنوب شرقی آسیا

مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۸۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

یکی از مهم‌ترین کانون‌های جمعیت مسلمانان جهان، در جنوب شرقی آسیا، یا همان جهان مالایی قرار دارد. این منطقه مهم، مالایی‌تبارها را که تقریباً همه مسلمان‌اند و در کشورهای برونئی، اندونزی، مالزی، سنگاپور، تایلند و فیلیپین زندگی می‌کنند، در خود جای داده است. اقلیت‌های کوچکی از مسلمانان نیز در کشورهای میانمار، کامبوج، لائوس و ویتنام زندگی می‌کنند. با توجه به فقدان منبع علمی، دقیق و منسجم درباره تاریخ اسلام در جنوب شرق آسیا، نویسنده کوشیده است تصویری تاریخی از روند نفوذ و بسط اسلام در این منطقه از آغاز تا عصر حاضر به خواننده ارائه کند. مطالعه این کتاب جامع و مفید علاوه بر دانشجویان به پژوهشگران و علاقه‌مندان به حوزه مطالعات تاریخ و تمدن اسلامی توصیه می‌شود.

فصل اول: کلیات
فصل دوم: ورود اسلام و فرایند اسلامی شدن
فصل سوم: سلطنت‌های اسلامی
فصل چهارم: ورود استعمارگران
فصل پنجم: جنبش‌ها و سازمان‌های اسلامی: ضد استعماری، اصلاح‌گرا و سنّت‌گرا
فصل ششم: وضعیت کشورها و اقلیت‌های مسلمان منطقه و نقش اسلام در ...
فصل هفتم: تمدن و فرهنگ اسلامی در جنوب شرقی آسیا

این کتاب برای دانشجویان رشته تاریخ در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس تاریخ اسلام در جنوب شرقی آسیا به ارزش 2 واحد تدوین شده است.

ارسال با ایمیل: